onsdag 23 oktober 2013

13 tips för Halloween: Lilla snigel akta dig (annars kommer jag och äter upp ditt hus och det kommer att gå jävligt fort)

Varje dag fram till Halloween (31/10) postar jag ett nytt inlägg med tips och idéer för Halloweenfesten.


Har ni sett Adele Enersens briljanta foton? Gud vad jag önskar att Aron somnade på random filtar så att jag kunde fota honom i olika sagovärldar. Men vi är mer av ett tutte-eller-bärsele-helst-
både-ock-par när det gäller bebissomning, jag och min son.

Snubblade i alla fall över Adeles underbara gamla Halloweeninlägg och ville göra egna snigelbullar. Det bästa? Man kan köpa det tråkiga (själva bullarna) färdigt och göra det roliga (rita sniglarnas ansikten) själv. Vad som behövs: Papp i en eller flera färger som man ritar sniglarna på (jag använde orange papp med tärningsmönster på ena sidan), sax, svart penna, vit penna, klart. Bästa grejen till dessertbordet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar