lördag 26 oktober 2013

Here comes the night time

Vi måste nu avbryta den reguljära programmeringen för ett viktigt meddelande.

Först måste man veta att när det gäller bandet Arcade Fire och eventuella konserter, skivsläpp eller andra upptåg finns det ingen skillnad mellan mig och en Belieber när Justin Beebee kommer till stan. Jag gråter. Jag skriver bandnamnet i pannan. Jag väntar hoppfullt utanför hotell för att få en glimt av en roadie eller någon som någonsin varit i samma hiss som en bandmedlem.

(Alltså allt detta mentalt endast men så att det är klart: jag ÄLSKAR Arcade Fire. Arcade Fire can do no wrong.)

Häromdagen frågade jag min bror om han hört nya låten Reflektor. Han svarade att det hade han, och hade jag sett Here comes the night time? Jag visste inte vad han menade så jag googlade. Och hittade DET HÄR. Och där någonstans fick jag en brainfreeze. Allt jag gillar i en 22 minuter lång underbart knäpp konsertfilm! Som sändes på amerikansk tv i slutet av september efter SNL där Arcade Fire var gäster! Och har funnits på nätet sedan dess!

Det var alltså en hel MÅNAD sedan. Jag bara "lajdida - bebisbubbla - lajdida". Jag hann uppfatta att första Mortal instruments-filmen (ja, jag HAR filmsmak som en tonåring, lås in mig) gick upp på bio och bestämde mig för att gå och se den medan Ruben och Aron hängde på tumanhand, sedan blinkade jag och det hade gått två månader och döm om min förvåning när filmen inte visades längre? Men DET HÄR är oursäktligt.

Om du också missat eller har missat att Arcade Fire är världens bästa band: se och gråt. Och rensa kalendern på tisdag för då kommer nya skivan som åtminstone vi kommer att köra på repeat året ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar