lördag 5 oktober 2013

Historien om kökslampan del 2


Det tog mig dock ett tag att fatta hur svårt det här projektet var. Under tiden körde jag på, och hann bygga hela träställningen. Jag hade inte hållit på så mycket med byggprojekt innan så det tog lite experimenterande av typen "ska jag spika eller skruva?", trä som sprack, saker som gick snett innan jag upptäckte magin som är borra hål innan man skruvar i skruvar. Who knew liksom?

Testade hänga upp ställningen men det blev mest konstigt, snett och vint. Så ställningen åkte ner i källaren ett tag. Sedan fick den komma upp igen, blev iklädd en ljusslinga och används som handdukshängare till våra kökshanddukar och dregglisar till Aron.

En dag ska den få hänga över bordet! Bara jag löser hur man sätter upp den på ett bra sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar