onsdag 16 oktober 2013

Inspirationsvägg in the making


När man bor i hyresrätt är det inte direkt så att man plockar fram borrmaskinen det första man gör och fyller väggarna med tavlor och hyllor och grejer. Det är liksom en present till ens framtida jag för att hon inte ska behöva gråta och spackla när vi flyttar ut om tio år. Ska något borras upp så ska jag vara jäkligt säker på min sak.

Men bara för det behöver inte väggarna vara tomma och tråkiga! Här kommer min bästa vän häftmassa in. Eller ovän, har märkt att det inte sitter så bra som jag vill att det ska göra. Jag har börjat bygga min inspirationsvägg över arbetsbordet i vardagsrummet. Hittills: lite Björk, lite fantastiska bilder som Rubens morfar har tagit, lite gamla släktbilder och bilder från resor. Upp ska fler bilder från tidningar och böcker. Vore kul med en print av något Niki de Saint Phalle-brev också. (Missa inte hennes utställning på Moderna museet, Aron gapskrattade sig genom den till de andra museibesökarnas stora glädje/förtret)

Uppdatering: Fick feeling och letade efter de Saint Phalles brev som vykort/posters/någon form av print men hittade ingenting. Hamnade dock på en sajt som sålde litografier. Numrerade. Signerade. Priset: 2900 euro. Nu ska vi se vad Försäkringskassan betalar ut denna månad. Om de tyyyyyp fyrdubblar den vanliga utbetalningen så kanske vi är hemma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar