onsdag 2 oktober 2013

Jag har blivit beroende av fotoböcker


Kanske ungefär sist på fotoboksbollen, men! Jag! Är! Med! Nu!

Kom på den formidabla idén att jag skulle göra en egen pekbok till Aron. Pekböcker är ju till för att lära sig och vad är bättre än att lära sig genom bilder på saker/personer man redan känner igen, som favoritleksakerna och mamma och pappa? Tänkte jag. Och började scouta tjänster för fotoböcker. Och insåg att jag verkligen var sist på idén för det fanns redan mallar för pekböcker med extratjocka och sugvänliga sidor i kartong, så hurra! Jag behövde inte uppfinna hjulet.
Efter lite fotande och petande i Photoshop och ganska mycket svärande över Fotokloks programvara för fotoböcker, och lite mer petande i Photoshop för att överlista tidigare nämnda programvara, så tog det bara ett par dagar från inskickad digital kopia till det att boken landande i brevlådan. Det blev sjukt snyggt och nu funderar jag på att fotografera precis allt och göra pekböcker av? För mig och Ruben alltså, så att vi ska komma ihåg vad saker och ting heter. Amningshjärna sprider sig när man är två som delar på nattvaken.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar