lördag 12 oktober 2013

Smyckesskapande för den labile


Vem behöver egentligen smycken gjorda av dekorerade plastdjur undrar du? Alla, säger jag då! Alla utom mammor till sjumånadersbebisar som ska stoppa allt i munnen och garanterat kommer att kvävas av pärlorna alltså. När någon arkeolog gräver ut internet om 150 år och man hittar det här inlägget så kan den som läser det mejla mig om de vill ha ett av smyckena så ska mina barnbarnsbarnbarn skicka över det till vederbörande, sanna mina ord. Eller, om du råkar läsa min blogg i nutid går det också bra att mejla mig om du vill ha ett smycke.

Idén till det här hittade jag som vanligt på en av mina favoritbloggar. Eller flera faktiskt, det var några som hade gjort samma grej. Från början var det Anthropologie som sålde sådana här smycken och DIY-folket var så klart inte sena att haka på med egna versioner. Förutom plastdjur kan man ta lite vad man vill för att göra egna halsband. Ringskruv att trä halskedjan genom, pärlor, band, tyger, smyckesvajer, tunna kedjor etc. Lim. Tång. Tålamod när pärlorna inte fastnar utan rullar in under soffan. En svordomsburk att lägga 10 kronor i när man inte kan hålla sig från att säga fula ord inför barnen. Sånt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar