fredag 22 november 2013

Att hänga upp halsband utan att förstöra väggar och garderober


Jag vill gärna ha mina halsband hängande någonstans. Mindre trassel, bättre överblick. Innan vi flyttade så hade jag spikar på insidan av garderobsdörren på våra fabulösa Ikeagarderober, och det funkade ju bra, förutom ljudet som uppstod varje gång man öppnade dörren.

I vår nya lägenhet har vi inbyggda garderober. Och eftersom vi bor i en hyresrätt som jag inte vill härja alltför mycket i så spikade jag upp spikar på sidan av byrån som fungerar som halsbandshängare i stället. Snabbt fixat, ordningsamt och dekorativt.

Nu kan jag återgå till att räkna tändstickor, Rain man style.
2 kommentarer:

  1. Smart! Men skulle inte funka hos mig tyvärr, barnen skulle slita ner dem på momangen! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi lever än så länge med lyxen som är en bebis som inte når så långt upp - vi lär ju få plocka ner även denna smarta lösning i framtiden! :)

      Radera