tisdag 12 november 2013

Att styla en bokhylla


Gud vad härligt att Pinterest finns så att det finns en plats dit jag kan gå och förundras över saker. Jag orkar inte pinna grejer själv så ofta, jag gör det mest i omgångar när jag kommer på att jag ska komma upp i 10 000 pins (tävlingsinriktad, much?) men slutar efter typ 10 bilder. 378 pins har jag lyckats skrapa ihop, inte mycket att hänga i julgranen.

(Obs att jag först skrev "inte mycket att hänga i julgran", på riktigt - klart man stryker ändelserna på ord, mvh Från Medelpad)

Pinterest har bland annat fått mig att inse att STYLADE BOKHYLLOR är en grej nu! Har jag till och med läst att det finns speciella bokhyllestylister eller far jag med osanning nu? Och för någon som inte vill ha en stylad bokhylla - visst ser vår bokhylla rätt stylad ut? Det här är ett resultat av för mycket tid (väntan på Aron som inte ville komma ut ur magen), tristess, och den där extrema graviditetsenergin. Den kan man ju sakna ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar