fredag 1 november 2013

Det mindre roliga pysslet: sy egna kökshanddukar

Ibland ger jag mig bara sjutton på att jag ska fixa något, trots att själva projektet är dötråkigt och slutprodukten inte så himla mycket roligare den heller. Oklart varför. Kanske det beror på min extremt tjuriga natur.

Vi behövde nya kökshanddukar och eftersom min garderob kräks tyger varje gång jag öppnar den så tänkte jag att det vore ett ypperligt (men tråkigt) tillfälle att bli av med lite tyg. Så köpte kantband, klippte till lämpliga bitar av de tråkigare tygerna (temat för det här inlägget är "tråkigt", om du missat det) och så gick det några veckor medan jag sköt upp tråkprojektet till förmån för annat kul. Men! Nu är de klara! Efter att jag listat ut hur man gjorde snygga hörn medelst kantband (tack igen, Youtube!) så fick jag upp farten och hade alltså lagt oändligt mycket mer tid på att tänka på hur tråkigt det skulle bli att sy, än det tog att göra själva handdukarna. Och det var faktiskt till och med lite kul! Och blev faktiskt till och med lite snyggt! Där ser man.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar