tisdag 19 november 2013

Det ska böjas i tid det som pompöst ska bli

Jag kanske är lite pompös. Men för några år sedan blev jag ett tag besatt av att äga kavajer och koftor med tygmärken på. Och eftersom allt jag någonsin gjort har blivit ett tusen gånger större projekt än det var från början så kunde jag så klart inte bara gå till exempelvis Gant (har de patent på tygmärkeskläder? They sure seem to love them!) och bara köpa en kavaj och en kofta med ett jäkla märke på. Nej då. I stället designade jag en egen familjesköld och beställde specialsydda tygmärken av skölden. Och skapade en egen familjetagline. "Lärdom är själens föda". På latin.

Sa jag att jag är lite pompös?

Processen är inte så svår om man har tillgång till Photoshop/Illustrator/annat designprogram och känner sig bekväm med att rita i något av dessa program, men det var inte särskilt billigt att beställa specialsydda tygmärken i små mängder för några år sedan. En snabb koll visar dock att det finns fler företag att välja på nu så priserna har säkert gått ner rejält. Jag blev hur som helst väldigt nöjd med mina broderade märken!

Nu ska jag bara beställa en pytteliten kavaj till Aron och sy på ett märke. Det ska böjas i tid det som pompöst ska bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar