torsdag 28 november 2013

En vägg av bilderVi har varit gifta i två och ett halv år, ungefär. Som bröllopsresa åkte vi till New York i två veckor mitt i juli. Och mitt under fotbolls-vm för damer!

Så en eftermiddag i Williamsburg gick vi runt och letade sportbarer som kunde visa Sverige-Japan medelst slumpmässiga öppna wifinät. Vårt första alternativ hittade vi inte ens till, men vi hade tur - alternativ nummer två hade precis öppnat och vi var ensamma i baren. Vi ägnade oss åt lite eftermiddagsdrickande av lokal öl när jag hörde ett "Men är det inte Sandra?" bakom mig. Där stod Tomas, som pluggade vid MKV i Sundsvall samtidigt som mig. Så klart att man springer på en bekant i en slumpmässigt utvald sportbar i Brooklyn.

Bartendern småpratade med oss och fick reda på att jag och Ruben var där på bröllopsresa. Bartendern bjöd genast på shots och när matchen var slut var vi runda under fötterna. För då upptäckte jag att det fanns en fotoautomat i baren och vi måste genast fota en remsa för att dokumentera denna dag! Och den remsan satte jag upp på väggen här hemma när vi flyttade in. Och sedan satte jag upp fler bilder runt omkring. Och så växer vår fotovägg fram, utan minsta mätande eller vattenpassande. Det blev rätt rakt ändå.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar