fredag 27 december 2013

Gott nytt år: Skapa ditt eget inbjudningskort

Fram till nyårsafton kommer jag att lägga upp några tips, idéer och pyssel inför nyårsfirandet.
Woho, julen är slut! Länge leve nyårsafton!

Jag är vansinnigt pepp på att fira nyår i år. Det händer i princip aldrig eftersom nyår traditionellt är en högtid för höga krav och alldeles för lite resultat i form av de bästa festerna, den godaste maten och de lyxigaste drinkarna. Så slutar det med att man går på någon halvtråkig fest i en förort till Sundsvall, dricker grogg ur en 1,5-liters Spriteflaska och lyssnar på E-type. Jag talar naturligtvis inte av egen erfarenhet.

Men i år ska våra vänner komma till oss på middag - ett par som också har en bebis och ett par som snart ska få en bebis. Det kommer att bli hur lugnt och mysigt som helst!

För dig som också ska ha någon form av shindig så har jag fixat en Photoshop-fil med illustrationer och text som du kan skapa ett eget inbjudningskort av. Varje illustration ligger i ett eget lager, lätt att kopiera över i ett nytt dokument och skriva till egen text och what have you. Nackdelen: du måste ha Photoshop. Men som tur är får man testa programmet gratis hos Adobe här. Rekommenderar också att prenumerera på programmet - det gör jag. Jag använder det dagligen till illustrationer och att redigera bilder.

Här laddar du ner Photoshopfilen och sedan är det bara att go to town!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar