lördag 28 december 2013

Gott nytt år: To do-lista inspirerad av The to do list

Fram till nyårsafton kommer jag att lägga upp några tips, idéer och pyssel inför nyårsfirandet.

När Aron kom så fanns det först massor av tid att titta på tv-serier och filmer under evighetslånga amningar i soffan följt av några timmars sovstund på amningskudden. Jag vill minnas att vi tittade på Homeland, sista säsongen av Buffy the vampire slayer (jag hade så klart sett alla avsnitt flera gånger tidigare eftersom jag är en Buffynörd och förra året fick jag Ruben att se hela serien, yay!) och kanske lite Parks and rec. Och just det, House of cards! Vi älskar att citera House of cards än i dag. "Give me a blog! I need to connect my Twitter account to my Youtube channel!" Älskar när dialog om internet skrivs av manusförfattare som aldrig surfat på www.

Men så blev Aron lite mera medveten och vi ville inte att han skulle se läskiga scener och amningarna tog inte så lång tid längre och skedde mest i sängen där Aron sedan somnade bredvid mig. Jag ville ha koll på Arons andning så jag kände inte för att lyssna på något i hörlurar i sängen (Mvh, oroligaste mamman) så under säkert sju månader kollade jag inte på några filmer eller serier.

Att jag inte kollar på film och/eller serier dagligen har bokstavligen inte hänt sedan jag föddes. Så all den där tiden utan antecknade jag noggrant filmer som jag skulle se sen (inte helt olikt den lista över mat jag skulle äta när Aron inte fick ont i magen av sånt jag åt längre). Och i början av november började jag att checka av listan! Tillfredsställelsen!

En film som jag hade lagt till på listan men som visade sig vara urdålig: The to do list. Den var lovande - jag menar, Aubrey Plaza! Andy Samberg! Min favvis från Arrested development/Whip it! Mrs Coach! Men neeeeeej. Jag såg inte ens klart den. Den enda saken jag faktiskt gillade med filmen var hur huvudkaraktären gjorde sina to do-listor. Så pyssligt! Så här har jag snott lite inspiration och gjort en lista över mina mål för 2014. Ingen dålig film som inte för någon bra idé med sig.Ett litet ps.
Listan över filmerna och serierna som VAR bra:
The way way back
The great Gatsby (herreguuuuuuud vad bra!!)
Känn ingen sorg
Alla Parks and rec-avsnitt som jag missat
The Mindy project!!
Community säsong fyra, men bara avsnitt 3 och 8-13.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar