torsdag 12 december 2013

Kul med jul: God jul-banner med blommor

Fram till jul kommer jag att lägga upp massor med pysseltips, recept och allmän julglädje under parollen Kul med jul.   

Alltså december. Ingen månad är lika viktig, och ingen månad försvinner lika snabbt. Min dröm är att ha så mycket julpynt att det är som att gå in i en grotta gjord av glitter och röd-vitt-grönt silkespapper när man kommer in i vår lägenhet, men så mycket hinner ingen pyssla. Så jag gör lite varje år, och gång ska min dröm bli sann! Det är nog ungefär samtidigt som Ruben bestämmer sig för att bo i en egen lägenhet, men vad ska man göra?

Det senaste tillskottet är den här God jul-bannern. Aron-bannern och Ovaries before brovaries-bannern var såna succéer, så Ruben kläckte idén att ha en julbanner ovanför soffan. Som tur är har jag MÄNGDER av silkespapper och crepepapper efter något slags pappershoppinginfall i våras, så det var bara att köra. Älskar att de röda färgerna skär sig mot varandra (vet inte hur väl det syns). Julpynt SKA vara tacky! Men ser inte blommorna mest mexikanska ut? Kanske kan återanvända det här under Cinco de Mayo. Spånar lite här bara.

Om du vill göra din egen, så finns GOD JUL-texten här för utskrift. Printa och följ instruktionerna här eller freestyla. Servettblommorna gjorde jag av flera lager runda silkes- och crepepapper i olika storlekar som jag vek som en solfjäder, knöt ihop, och vek upp bladen ett och ett. Instruktioner som är lite noggranna här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar