onsdag 11 december 2013

Kul med jul: Så går vi runt kring en Spotifylista

Fram till jul kommer jag att lägga upp massor med pysseltips, recept och allmän julglädje under parollen Kul med jul.   
VAD gjorde jag innan Spotify fanns? Jo det ska jag tala om! Samlade på roliga/annorlunda julskivor.

SKIVOR. Cd-skivor alltså. Jag hade samlat fyra julskivor innan cd-skivan definitivt kändes död. Så mycket till samling var det inte, men herre vad Spotify har revolutionerat mitt julmusiklyssnande istället! Nu börjar jag scouta ny musik i september. Och varje år gör Ruben och/eller jag en ny lista. I år lägger vi till varannan låt på listan, den är en work in progress (OBS att det är Rubens tur att lägga till en låt). Mycket oldies but goldies blir det varje år, det är ju ändå det bästa.

Vår fyra listor så här långt:
2010 - Ruben gör succé med gamla godingar
2011 - Sandra tröttnar på gamla godingar och "vill höra lite modern julmusik"
2012 - Sandra är tillbaka på gamla godingarspåret. Låter inte förresten Beach Boys julskiva som om den går i fel varv?
2013 - Vi kör varannan. Att det är så få låtar beror på att Ruben inte lagt till någon ny låt, alltså kan jag inte lägga till en ny.

Bara att njuta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar