tisdag 10 december 2013

Kul med jul: Två julgransdekorationer

Fram till jul kommer jag att lägga upp massor med pysseltips, recept och allmän julglädje under parollen Kul med jul. 

Yes, granen står grön och grann i stugan! Att jag ens orkade vänta ÄNDA till 7 december innan de började sälja granar här i området. Helst hade jag tagit in granen för flera veckor sedan. Men nu är den här och i går klädde vi den äntligen. Ljus, röda och guldfärgade kulor, och mina glitterdinosaurier. Och Rubens Teenage Mutant Hero Turtle-prydnad som han gjorde när han var liten.

Jag har piffat till de röda kulorna lite extra. Med hjälp av tapetklister, bilder från tidningar och glitterlim så har jag gjort någon form av decoupage. Mycket snyggt. Särskilt gillar jag bilden på lejonet som äter en zebra som jag klippt ut från ett gammal lexikon, VAD är mer jul än lejon som äter zebror?

Dinosaurierna är vanliga, små plastdinosaurier som jag satt en ögleskruv i ryggen på. Sedan har jag penslat på lim, först på undersidan, hällt på glitter, låtit torka. Och så upprepa på översidan. VAD är mer jul än glittriga dinosaurier?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar