fredag 31 januari 2014

Alla hjärtans dag: Söta presenter i söta förpackningar

Enligt klart.se ska det bli plusgrader nästa vecka. PLUSGRADER. Jag blev så glad över detta lilla och osäkra tecken på att våren kan vara i antågande att jag väste "PLUSGRADEEEEER!!! PLUSGRADEEEEEEEEER!!!" här i soffan. Man kan inte vråla rakt ut längre, inte när ens son sover precis bredvid.

Hur jag klarar minusgrader och bistra vindar och en son som storgråter vaaaaaarje gång vi bylsar på det stackars barnet hundra lager kläder? Jag äter sötsaker. Januari har varit en enda stor unn-månad med semlor, Ahlgrens bilar, M, pannkakor med hallon- och kokossylt och socker socker socker. Och det leder mig in på nästa presenttips inför alla hjärtans dag. Nämligen fint förpackat godis.

Påsarna hittade jag här och gjorde snarlika varianter av. Flaskorna kommer härifrån, jag gjorde egna men återigen snarlika etiketter och skrev ut på dekalfolie som det så fint heter. Själva glasflaskorna var fyllda med tonic och inhandlades på The English shop i Söderhallarna.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar