onsdag 1 januari 2014

Gott nytt år: Partyhattar


Haha, jag hann verkligen inte skriva det här inlägget i går när jag borde! Men publicerar det här lilla tipset ändå för framtida bruk. Ruben och jag gjorde personliga partyhattar till våra vuxna gäster (vi blev elva personer till slut - åtta vuxna och tre småttingar), lite äktenskapligt pyssel kvällen innan nyårsafton medan vi kollade på The Mindy project.

Hattarna är gjorda av kartongpapper som jag hade hemma. Klippte ut halvcirklar, rullade ihop till strutar och häftade. Gjorde hål på sidorna och knöt garnstumpar som funkade som band att knyta under hakan. Och sedan dekorerade vi dem med utskrivna bilder och glitter, varje person fick en personlig bild som limmades fast på tandpetare och sattes fast i hatten. Snodde också ihop ett snabbt vimpelspel av vanlig sytråd och papper i olika färger (jag gjorde det enkelt för mig och skrev ut rutor som kunde vikas till trianglar och limmas ihop). Ganska stylish om jag får säga det själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar