söndag 2 februari 2014

Alla hjärtans dag: Jag piffar till ytterdörrenMina grannar gjorde mig uppmärksam på att våra säkerhetsytterdörrar är - hör och häpna - magnetiska. Det är ju strålande! Allt man kan fästa med magneter kan man dekorera dörren invändigt och utvändigt med. Jippie! Grannar alltså, vad gjorde man utan dem och denna outsinliga källa till information?

Jag körde igång med magnetandet direkt och började med ett pyssel inför alla hjärtans dag som jag tycker mest blev rätt konstigt, men vad fan. Vi kör.

Det här är alltså godishjärtan som jag limmat fast bitar av magnetark på. Och satt fast i ungefärlig form av ett hjärta på dörren. Det som är kul med de här godishjärtanen (vet inte om jag köpte dem på The English shop förra året eller var jag fick dem ifrån) är att de har så konstiga texter. "Cool dude"? Inget säger "jag älskar dig" som ett godishjärta som det står Cool dude på.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar