fredag 14 februari 2014

Alla hjärtans dag. Punkt.

När Ruben kom hem från att ha spelat fotboll i morse (att gå upp JÄTTETIDIGT fast man inte absolut behöver - där är vi olika, min man och jag) så hade jag och Aron (kanske mest jag ändå) fixat lyxfrulle i form av ägg stekta i utskurna hjärtan ur supergoda brödskivor, varm grapefruktjuice med kanel (idéerna härifrån), goda ostar, korv, fikonmarmelad och annat gott. Omnomnom alltså!

Och eftersom jag ändå börjat dagen med att unna så fortsatte jag på samma tema till lunch, drack läsk och åt sockerkringla från Bonne femme. En mycket bra lunch! Tyckte jag, men tydligen inte min kropp. Så fick akutäta en varmkorv vid 15. Att jag aldrig lär mig!

Sedan har jag drabbats av en sjuuuuuuk otålighet över att jag inte fått allt precis som jag vill ha det här hemma. Vårt köksbord har drabbats av mitt hat, precis samma hat som jag kände för vår förra lägenhet innan vi flyttade. Och den lägenheten hade jag älskat som ingen annan lägenhet tidigare. Jag var övertygad om att jag skulle bo där hela liiiiiivet, men så fort vi bestämt oss för att flytta började vi avsky den.

Och nu letar vi köksbord. Vissa av oss mer desperat än andra. Hittade drömköksbordet i en butik i Malmö och övervägde på riktigt att spräcka budgeten med 4500 kronor (vi vill hitta ett bord nästan gratis som vi fixar till själva) och DESSUTOM pröjsa frakt på 900 kronor. Alltså utan inkomst pga världens längsta föräldraledighet (nåja). Men jag tog förnuftet till fånga och nu går jag runt och avskyr vårt gamla bord i stället.  Konstruktivitet när det är som bäst!