söndag 23 februari 2014

En banner blir byggd
Bannern till Arons kalas tar form! Viktigt att ha en banner i Pluttsons favoritfärg eftersom han bara äääääälskar bannern i sitt rum. Varje gång han är riktigt ledsen (i princip bara när han ramlat och slagit sig) så låter Ruben honom plocka ner pappersblomma för pappersblomma och slutligen riva ner hela bannern och tugga på den. Då blir han glad igen!

I går kväll slog Aron rekord i hur länge han varit vaken i ett streck. 10 timmar. T-I-O. Vi fattade lite väl sent att det var på grund av hörntanden (aj) som PRECIIIIS håller på att spricka igenom tandköttet (ajaj) och gav honom en Alvedon. Men det var i alla fall en väldigt glad övertröttis som spatserade omkring här hemma! Han går liksom ganska många steg helt själv nu. JAG ÄR SÅ STOLT!

Och så har vi börjat baka till ettårskalaset. Det kräver all viljestyrka att inte äta upp bakverken i samma takt som vi bakar dem och viljestryka är inget som varken Ruben eller jag har begåvats med. Så det är ett enda stort OMNOMNOM här hemma. Vad vi ska servera på kalaset efter vi har ätit upp alla godsaker? Ingen aning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar