söndag 16 mars 2014

I vilket ett omslag blir gjort

Födelsedagar är härliga. Man kan köpa hur mycket presenter som helst till den som fyller år, fullständigt ösa på, och mottagaren får inte protestera. Men när det är JUL, däremot, ska man ju liksom ge och få klappar samtidigt. Och om man till exempel är ihop med en person så kan det skapa ett visst mått av prestationsångest. Särskilt när man är prestationsjunkies som jag och Ruben.

Men! Vi har kommit på en lösning! I julas var reglerna att presenterna skulle vara hemmagjorda, och OM man ens skulle köpa material så fick det kosta max en hundring. Ingen av oss köpte något material. Ruben klippte ihop en helt underbar film om Arons första halvår i livet (mammatårar! WAAA!), och av mig fick han presentkort på att jag skulle göra tolv stycken väl genomarbetade omslag till hans släpp på skivbolaget. Jag har ju gjort omslag tidigare, men nu var tanken att jag verkligen skulle jobba med dem tills vi båda var nöjda och så ger det mig inget utrymme att lägga av när jag blir missnöjd med något. Det är en present och jag måste leverera.

Så i januari drog jag igång. Sju omslag är redan klara. Och nu börjar albumen med omslagen som jag har gjort att släppas - det här från Walker kommer ut på onsdag. Att verkligen anstränga sig för att göra något bra har varit så roligt och utvecklande att jag knappast kommer att sluta efter tolv omslag. En win-win-julklapp helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar