tisdag 11 mars 2014

Smart upphängning av halsband

För ett bra tag sedan spikade jag upp spikar på sidan av vår byrå i sovrummet och hängde upp mina halsband där. Jag insåg ju, som jag skrev i kommentarerna, att jag skulle få plocka ner denna fiffiga anordning i framtiden.

Och nu är framtiden här!

I går hängde halsbanden där så fint. Och sedan kom Aron in i sovrummet. Och sedan satt han plötsligt i en hög med halsband och då visste jag. Det var tack och hej med spikar som håller halsband i perfekt bebis-som-står-upp-höjd. Och så får jag väl skylla mig själv som har smycken som ser ut som leksaker. Hehe.

Men skam den som ger sig. Jag vill ju fortfarande ha mina halsband upphängda utan att göra hål i väggarna. Då kom jag att tänka på våra krokar som hängs över skåpdörrar eller lådor. En briljant uppfinning som vi köpte på Lagerhaus att använda som handtag på kökslådorna (de tidigare handtagen var på tok för vassa för omkringspringande bebisar och fick plockas bort) men som vi inte använder eftersom de är tillräckligt små för Aron att stoppa i munnen. Nu blev det här en lång parentes om kökshandtag men nu HAR vi inga handtag på kökslådorna. Saksamma.

Krokarna är i alla fall perfekta att hänga på insidan av garderobsdörren och hänga halsband ifrån. Jag når nästan inte upp till halsbanden själv, så det dröjer nog innan Aron lärt sig klättra upp på en liten men hög bebisstege, alternativt införskaffat en gaffeltruck eller sån där truck med en liten korg på som man kan hissa upp.

Har jag sagt att jag varit ända till Bandhagen i dag och är lite trött? Nej.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar