onsdag 5 mars 2014

I vilket jag visar mer av Arons inbjudningskort

Färgen gul och filmen Totoro (och tuttar så klart) är alltså Arons melodi. Så temat och temafärgerna för hans ettårskalas var självklara och inbjudan tog ingen tid alls att göra - jag återanvände dessutom lite av en prototyp till en inbjudan som jag gjort till en kompis. Inbjudningarna satte standarden för resten av dekorationerna och det blev pompomer och en banner med bilder från Arons första år och popcornburkar och grejer.

Och kuverten som inbjudningarna skickades i blev till när jag målade loppisstolarna som står vid vårt arbetsbord. Ett ypperligt sätt att rengöra penslar på, om du frågar mig. Fram med en massa kuvert bara och swischswich så har man fina kuvert att använda till inbjudningskort eller att skicka brev till sin revisor i och mindre färg att försöka få bort från penseln.

Andra bra sätt att bli av med överskottsfärg är att måla pappkassar som Aunt Peaches eller att doppa penseln i vatten och gå lös på några billiga värmeljushållare. Den senare ska jag testa nästa gång jag målar något. Vilket kommer att vara snart, mycket snart, om jag känner mig själv. Och det gör jag ju.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar