onsdag 16 april 2014

I vilket Arons bok levereras
Jag riktigt hoppade på brevbäraren i dag när han kom med posten. Hängde över hans axel och frågade "är det där till mig?" när jag såg ett paket med mitt efternamn på. Det var det! Förutom ett tjockt kuvert från min mamma så hade alltså paketet med Arons bok kommit.

Önskar att jag kunde säga att jag var så cool att jag inte var nervös när jag öppnade paketet, men jag fick sitta själv på trottoarkanten utanför vårt hus (eftersom vi var ute och lekte, hela familjen, när posten kom) och kolla först så att jag kunde komma över min besvikelse i lugn och ro om den inte skulle ha blivit bra i tryck. Den har ju liksom tagit sin lilla tid att göra, boken, och jag ville så himla gärna att den skulle bli som jag tänkt mig.

Men den blev verkligen så mycket bättre än jag väntat mig! Och då hade jag väldigt höga förväntningar ändå. Jag använde mig ju av fotoklok.se igen (precis som med Arons pekböcker som jag gjort tidigare) och deras pekböcker blir verkligen otroligt bra. De ser liksom ut som riktiga böcker, inte något slags hemmabygge som mina andra pysselprojekt brukar göra.

Och när Aron skulle sova så läste Ruben Arons godnattbok för honom. Premiärläsningen avklarad alltså! Arons lyssnade och tittade nyfiket på bilderna, trots att han var jättejättetrött efter en röjig dag. Jag tror att han gillade den! Den är skriven på rim och handlar alltså om allt vi gör när Aron ska gå och lägga sig. Stolt och glad!

1 kommentar: