måndag 14 april 2014

I vilket det dricks smoothies

Jag är så nöjd över mitt stash av ekologiska bär som jag har i frysen! Det innebär att jag kan svänga ihop smoothies i tid och otid. Ett helt sjukt bra mellis till hela familjen, men framför allt till Aron så klart.

Just den här innehåller yoghurt, banan, kokosmjölk (kokossmakande smoothie = ja tack), blåbär och hallon. NOM. Nästa smoothieexperiment: havtorn.

Dagens cykeltur gick via Sickla till Nacka Forum och tillbaka till Sjöstan. ÄLSKAR våra nya cyklar! Nu handlar dagarna om att komma på nya bra ställen som man kan cykla till på eftermiddagen och det finns ju några att välja på. Och så köpte jag en ny taklampa till Pluttsons rum. Projekt Pluttrum går förresten extremt sakta men säkert framåt. Det är nog klart till 2025 ungefär.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar