fredag 25 april 2014

I vilket jag rensar ut

Den här dagen som skulle bli supermys med mamsen och Aron blev mest kaos och katastrof med en superfasig Aron (tack, världen, för Wonder weeks-appen, skulle bli galen utan den) som dessutom sov för kort tuppis, men det glömmer vi nu!

Inget ont som inte för något gott med sig: vi gjorde hämtmatsmashup med dumplings och pizza till middag och ska äta efterrättsmashup bestående av Ben & Jerrys, fruktsallad och citron- och vallmokaka, bara Lill-bossen Brundell somnar först. Så där två timmar efter läggdags.

Men det som gör mig gladast är nog ändå hur bra det går med min utrensning av saker! Det som började som en vårstädning med målet att torka ur alla skåp och sånt har resulterat i en massförsäljning av prylar. Pysselgrejer jag inte använder, nagellack, lampor, tallrikar som jag köpte till Aron men som vi inte använt, Alessiprylar (i plast, så hej då med dem), pipmugg, och miljarder andra grejer som jag bara känner "varför HAR vi de här?" när jag ser dem. ÄLSKAR att rensa ut! Önskar förstås att jag kanske inte köpte så mycket grejer till att börja med, men man kan inte vinna jämt. Önskar också att jag kunde jobba som någon som hjälpte andra människor att rensa bland sina prylar. SÅ mycket gillar jag det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar