söndag 20 april 2014

Lampa till barnrummet

Ja men titta där! Det blev en lampskärm till slut, trots att Aron fick hjälpa till på ett hörn. Det tog ungefär 15 minuter att dekorera skärmen, älskar när det går undan. Själva lampan och skärmen är inköpta på Lagerhaus som blir lite mer min favoritaffär varje gång jag går in där. Nu sitter lampan uppe och jag tänker fortsätta att bygga på den med fler band så småningom, och med ett vimpelspel i miniatyr. Pingvinerna som alltid är en Aronsuccé fick en revival som ni ser, tillsammans med lite nygamla fåglar från Panduro.

Spjälsängen har åkt ner i källaren, mycket bättre så! Nu börjar Arons rum kännas som ett kalas och/eller ett äventyr vilket är exakt den känslan jag vill att ett barnrum ska ha. Tänk när han börjar uttrycka sin vilja? Vad kul vi ska ha!

Hemma hos Rubens föräldrar i dag fick vi ljuvlig påsklunch, gick på äggjakt och målade ägg. Jag ritade Totoro på mitt ägg och skrev lite på fejk-japanska (fejkpanska), poserar lite med mitt konstverk i förgrunden. Jag har konstaterat att det är för lite selfies i bloggen, så ska försöka skärpa mig! Det får bli mitt påsklöfte. Aronpuss invigde sina nya sandaler, är det rekordvarmt och påskdag så kan man ju inte gå runt i fodrade vinterkängor!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar