lördag 17 maj 2014

Det nygamla skrivbordet

Innan jag åkte iväg på min korta semester (som blev lång) så skrev jag om vårt arbetsbord i vardagsrummet som fått ny färg på benen. Först hade bordet röda ben och turkosa stolar. Men sedan flyttade stolarna till köksbordet och två gröna pinnstolar kom på plats, och gröna stolar plus röda ben blev inte så snyggt.

Så bordsbenen fick bli vita, och vilket lyft! Hela rummet känns ljusare och bordet fick någon slags sommarstugekänsla som jag är svag för.

Lilltussen hade en stor dag i dag. Han var ensam med sina farföräldrar för första gången, och det gick utmärkt! Jag ser framför mig biodejter och luncher på tumanhand inom en snar framtid. Och stor längtan så fort han inte är med, så klart.

Ruben och jag jobbar på att komma bort från sockerintaget som vi hade under semestern (Nutellapannkakor till frukost, anyone?). Kolla, bara cirka 50 procent socker:


De där små baklavagrejerna till vänster. Gudars. Vi är helt fast i ett helt eget beroende som bara involverar dem. För att inte TALA om chokladrullarna (Caprice). Jag kan inte hantera dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar