tisdag 27 maj 2014

Gör din egen trashglass á la StikkiNikki

Jag har inte besökt StikkiNikki sedan de stängde för vintern och MY GOD om det inte börjar suga i glasstarmen. Jag äter i princip samma sak varje gång: belgian chocolate och salted caramel, i våffla. Mmm mmm mmm. OCH någon enstaka gång har man tur och de har en glass som heter trash som har en massa småbitar i sig av typ cornflakes och salta pinnar som är SÅ NOM. Då blir det alltid den.

För salt och glass är en magisk kombo, vilket alla som brukade doppa sina pommes frites i glass på Mcdonald’s under rasterna i högstadiet vet (jag gjorde inte det, jag var aldrig så cool). Så i kväll så bestämde jag mig för att återskapa en egen version.

Jag rotade fram all glass vi hade kvar i frysen:Och salta grejer, i det här fallet jordnötter och salta pinnar:
Och voilà:Sjuuuuukt gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar