söndag 11 maj 2014

I vilket Aron är en trooper


Aron har lärt sig att nicka! Nästan i alla fall. Han böjer bak huvudet som om han skulle göra ett norrländskt "tjuuuuuup" på inandning och då vet vi att han menar "ja" på vilken fråga vi nu ställer. Både nicka och skaka på huvudet, vilka möjligheter till kommunikation det ger! Så himla mycket lättare när han kan uttrycka sin vilja på ett tydligt sätt.

Han är en sån trooper, vår lilla son. På prick en månad har han fått SJU nya tänder. Sista framtanden (som verkligen tagit tid på sig att dyka upp),  de fyra främre kindtänderna och de övre två hörntänderna. Tre tänder har ploppat upp bara sedan vi kom hit till Kreta. Det kan vara fler på väg också, det är inte så lätt att få kika i Arons mun. Två nätter har varit riktigt riktigt jobbiga, i natt var en sådan. Han vaknade och gnydde eller grät hela tiden, men i övrigt är han så glad! Livet verkar leka för det allra mesta och humöret är på topp hela tiden. Det är faktiskt bara vissa nätter som är svåra. Lilla kämpe.

Han gör den sötaste gesten också. Vi kallar den "mind blown!" för det ser precis ut så. Han håller händerna på huvudet och sedan slår han ut med dem. Som ett stort "WOW!" Haha, var får han allt ifrån?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar