onsdag 7 maj 2014

I vilket jag berättar mer om var vi borHotellet vi bor på heter alltså Candia Park Village och består av massor av små hus med lägenheter i. Förutom oss är det nästan inga andra svenskar här just nu, mest ryssar, tyskar och fransmän. Ser ni bilden ovan? Den är fotad genom klocktornet som står mitt i byn. Och ja, klockan slår varje hel- och halvtimme. Högt. Men som tur var inte på nätterna, tror jag, jag har inte vaknat av den i alla fall.

Aron älskar det här stället för att det finns så mycket utrymme för honom att springa omkring på. Byn består av massor av stenbelagda gångar, och lägenheten har mycket yta (för att inte nämna den stora terassen). Dessutom är det nära till havet och så KATTERNA. Dessa små tilltufsade tussar som springer omkring överallt och slår lovar runt borden på restaurangen för att vara beredda om någon skulle tappa en korvbit. De har något badass i blicken så att man förstår att de har levt ett hårt liv.

Det är tur att man inte är på semester jämt ändå, de här frukostarna skulle ta död på en. Efterrättsbuffén vid middagarna är inte heller att leka med. My god. Måste börja simma mer i poolen för att väga upp det här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar