tisdag 6 maj 2014

I vilket jag hyllar Taverna OlgaJa, jag vet, jag är bra på att tjata om saker. MEN. Taverna Olga alltså.

Om du bor här eller kanske här, så är Taverna Olga definitivt värt ett besök (och bara en kort promenad från båda hotellen). De serverar supergod mat! Som är billigare till mycket billigare än restaurangerna i stan! DE TAR KORT (nu låter det som en konstig grej att vara exalterad över, men det är faktiskt många affärer och restauranger som inte gör det, otroligt störigt)! Det är rent och fräscht och inga skabbiga katter som stryker runt borden! Utsikten är fantastisk! Och så vidare och så vidare.

I dag åt vi svärdfisk och avslutade med milkshake (jag alltså) och den sedvanliga grekiska salladen och tzatzikin. Helt briljant, faktiskt. Jag berömde maten till vår rara servitris som sa att hennes mamma lagar den. Så fint!

Om man går från Candia Park och ska till Olga eller Agios Nikolaos (det tar ca 45 minuter att gå in till stan, annars kan man åka lokalbussar för 1,60 euro) så ska man smita ut genom den här porten som ligger i närheten av poolen. Då kortar man vägen med säkert en kilometer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar