fredag 9 maj 2014

I vilket vi äter en underbar frukost och Aron drattar i poolenHär i Kolimbari bor vi i en svit med privat pool. Praktiskt när man reser med en plutt att ha två rum som sagt, så man slipper smyga omkring i ett mörkt sovrum efter att han har däckat.

Och poolen är så klart ljuvlig. Vi undrade lite hur Aron skulle reagera, förstår han att marken liksom tar slut där poolen börjar? Det verkade så på vårt förra hotell, han gick fram till kanten och stannade där. Vi ville testa det, så när jag och Aron gick ut på terrassen i morse så lät jag honom gå själv men följde tätt efter.

Men nej, han fattade inte alls att poolen liksom var något annat än mark. Han travade rakt fram till den, och från vad jag kan bedöma så försökte han liksom ta emot sig med händerna mot vattnet. Han dök alltså på huvudet rakt ner i poolen, jag tog tag i hans ben och fiskade upp honom. Aron har ju gått tre nivåer av babysimkurser, så han kan det här med att hålla andan, men lite chockad blev han nog! Haha, jag och Ruben kunde inte låta bli att skratta, även om jag blev lite skakig också (plus har skrapsår på knäna efter att ha kastat mig ner på stengolv för att få tag i dykande plutt). Nästa gång han gick ut på terrassen tog han det betydligt försiktigare.

Frukosten på det här hotellet är helt magisk. Vi har en strategi för frukostätande, det första vi gör är att hämta en macka till Aron så fort som det bara går, så att han lugnt kan käka medan vi går och tar mat i omgångar. När jag gick på mackjakt i morse råkade jag få en bra överblick över buffén och var tvungen att sätta mig vid bordet och hyperventilera lite eftersom den var så underbar. Har jag sagt att jag redan älskar det här hotellet?

Det där gänget med hundar träffade vi på stranden till Arons stora glädje. De var fem stycken vita hundar, olika raser men ungefär lika stora, som hängde tillsammans och hittade skuggan av ett parasoll att svalka sig i. Tills en som jobbar för hotellet kom gående, då stack de direkt. De visste redan att han skulle köra bort dem.

Nu blir det ett svalkande dopp i poolen medan Aron sover middag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar