måndag 5 maj 2014

I vilket vi stannar längreLinsskyddet till mitt objektiv extraknäckar fortfarande som telefon ibland. Det ringer lite då och då och Aron svarar: "Dådl! Dådldådldådl! Mm. Aa." och sedan är det Rubens eller min tur att prata. Sjukt bra kvalitet på det här linsskyddet förresten: Vi var ute och cyklade för några veckor sedan och jag hade kameran hängandes över axeln och Aron i cykelstolen. Jag kände hur Aron pillade på kameran, och på en millisekund hade han lyckats ta av linsskyddet och hivat ut det i vägen, där det direkt blev överkört av en bil innan vi ens hunnit stanna cyklarna. Men det höll! Otroligt!

Vi har ett favoritställe att käka på: Taverna Olga. På vägen mellan hotellet och Agios Nikolaos ligger den, ser inte mycket ut för världen utifrån men maten är bra på riktigt. Och milkshaksen, omnomnom.

Aron äter sallad direkt ur skålen när vi är där, annars blir det mycket bröd och yoghurt. Och Glada kon-osten som jag nämnde häromdagen, med tillhörande kexpinnar, kan man äta hur mycket som helst av tydligen. Han får äta sånt här (till och med Pringleschips får han äta, han behöver det extra saltet när det är så varmt) vilket han aldrig skulle få hemma, semesterlyx för en liten plutt.

Förresten: vi gjorde det! Bokade en vecka till här på Kreta, fast på västra sidan. Här ska vi bo, med egen pool. Nu ska vi bara lista ut hur vi tar oss dit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar