fredag 2 maj 2014

I vilket vi har kommit till rätta i Agios Nikolaos

Jag är ganska flygrädd, så att lyfta från Arlanda i snöstorm, dimma, och allmänt dålig sikt i går morse tyckte jag var så där kul. Desto roligare tyckte jag att det var att landa i Heraklion på Kreta några timmar senare i strålande solsken och 23 grader! Här i Agios Nikolaos, där vi bor, är det lite molnigt i dag men med 20 grader i skuggan klockan nio på morgonen så klagar jag inte.

Poolen här ovanför är min utsikt åt ena hållet där jag sitter och datar. Åt andra hållet: Egeiska havet. Mmm mmm mmm. Så fort vi hade landat så började jag filosofera om att man borde stanna i TVÅ veckor nu när vi ändå har rest hit, i stället för en som planerat. Hehe! Vi kanske flyttar hit lite spontant?

Aron älskar poolen och vill doppa fötterna i den hela tiden. Stranden är också en hit, där sitter han och gräver i sanden hur länge som helst och råkar bli översköljd av vågor med jämna mellanrum vilket tydligen också bara är roligt. Jag älskar juicedrinkar och att äta ost och oliver till frukost. Självklart EFTER att jag ätit min vikt i omelett, bröd, yoghurt, Nutellapannkakor och croissanter. Oklart hur mycket jag måste simma varje dag i poolen för att kunna upprätthålla DET matintaget, men det ger sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar