lördag 31 maj 2014

Sandra Brundells kalender 2015 extravaganza

Jag har läst Frankie Magazines blogg ett bra tag nu (den är superhärlig) och ÄNDÅ lyckades jag på något sätt missa att de ger ut en jättefin kalender varje år. Och har gjort så i flera år. Och den är verkligen SUPERFIN. Och vad jag förstår, ganska svår att få tag på. Även om man inte kommer på idén att försöka köpa årets kalender i mars (då är det rent ut sagt omöjligt), så säljer den visst slut supersnabbt.

Eftersom jag är utrustad med cirka noll tålamod och en stor portion "nä-nu-gör-jag-det-själv" så satte jag igång att göra en alldeles egen kalender istället. För att dämpa känslan av desperation att behöva vänta till oktober på något som jag KANSKE skulle få tag på, och för att den skulle bli så mycket mer JAG. Mina egna illustrationer och precis som jag ville ha den.

Och nu är den alltså klar och tryckt. Och eftersom jag inte kan begränsa mig i all denna pepp så har jag fotat ALLA månader. Som vanligt använde jag mig av Fotoklok för trycket. Tyvärr kan de inte leverera text tryckt direkt på omslaget (som ju är i grått tyg) vilket jag hade önskat, så det blev rävar (designen för februari månad, som syns lite längre ner) på en dust jacket. Funkar det med! Lagom till kalendern för 2016 är färdigdesignad (JA, jag ska göra för kommande år också!) så kanske det funkar med text på tyget. Håller tummar och tår!

Här är i alla fall kalendern. De små symbolerna som dyker upp här och där markerar helgdagar, familjens födelsedagar, Star Wars Day, kanelbullens dag, Cinco de Mayo, vår bröllopsdag och annat viktigt.


2 kommentarer:

  1. Du måste köpa en fantastisk penna som du ska skriva med i denna vackra bok!

    SvaraRadera