måndag 30 juni 2014

En plutts rum, pt 2

I februari skrev jag lite om Arons rum och hur jag ville göra om det. Det går framåt! Väldigt sakta förvisso, men ändå.

Jag kom på att Aron borde ha en egen finsoffa! Så den här köpte jag på Blocket (var annars liksom), sjukt nöjd fast jag nog betalade lite för mycket för den. Väldigt barnrumsvänlig med sina prickar! Aron gillar den skarpt. Bredvid den står en trälåda som jag köpte för något år sedan, där bor Arons böcker nu. Och så har jag fäst ljusslingan med bollar som hängde i köket förut i gardinstången.

Tipin har fortfarande inte fått täcken och kuddar, men jag sydde ju ett nytt vimpelspel i början av april till den.  Och ett likadant till fönstret.

I taket hänger lampan som jag piffade till i april och pompomerna från Arons ettårskalas som han gillar så mycket.

Pinnstolen har fått flytta ut (hurra) och står numera vid skrivbordet. Sängbordet står kvar där det pinnstolen stod förut, tyvärr, men jag tror att jag ska försöka knö in det i sovrummet. Vårt sovrum är lite trångt just nu eftersom vi har tre vuxensängar i bredd (!) på golvet där vi sover allihop. Men praktiskt är det!

Spjälsängen som vi lånat av brorsan åkte ner i källaren i våras och såldes på Blocket i helgen. Skönt! Arons rum fick liksom bli ett dedikerat lekrum tills han väljer att sova där. När jag fick lön köpte jag äntligen världskartan från Etsy som jag spanat på så länge och satte upp den med tejp på väggen. Den lär nog ramla ner snart...

Lite såna saker har hänt, och massa mer är på gång. Det FINNS ju typ inget roligare än att inreda Arons rum. Och det ska bli så kul när han blir stor nog att komma med egna (förhoppningsvis galna) önskemål!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar