söndag 1 juni 2014

Päronpizza med ädelost + bioDen här pizzan alltså! Jag skrev om den i mitt stora pizzainlägg här, men den är värd att nämnas igen.
Vi åt den till middag i går, och istället för att använda ädelost så köpte vi Castellos ekologiska blåmögelost (just för att den fanns att få tag på som ekologisk) och den var faktiskt ÄNNU godare på pizzan än vad ädelost är. Men den är mindre smulig, så man får snarare kasta ut klickar av den än smula den över pizzan.

Pizzan består alltså av den vanliga pizzadegen som man penslar med rapsolja. Sedan på med tunt skivade päron, lite salt, lite peppar, lite smulad timjan, och så klicka ut/smula över osten. In i ugnen i typ en kvart på 225-250 grader. Den ser inte så speciell ut men smakar som änglatårar och ambrosia.

Förresten var jag och Ruben på BIO i dag. Alltså bara Ruben och jag! Aron lekte med sin farmor och farfar och hade det så himla bra och saknade inte oss det minsta. Jag och Ruben däremot var vrak av längtan. Haha! Första dejten utan plutt på 15 månader, det är en milstolpe. Vi såg Maleficent och jag gillade den, mycket.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar