lördag 19 juli 2014

Lägg till bloggen på din hemskärm + Bloglovin'

Här kommer lite bloggnyheter!

Först och främst:

Nu kan man enkelt och snyggt lägga till en direktlänk till bloggen på sin hemskärm på iPhonen. Gå in på sandrabrundell.se i Safari, och klicka på Dela-ikonen (den här alltså:)


I menyn som kommer upp, välj "Lägg till på hemskärm". Döp om länken om du vill, jag valde "Brundellskan" eftersom Sandra Brundell eller sandrabrundell.se blir för långt (hela texten syns alltså inte).
Nu har du fått upp en snygg ikon med tipin (från menyn här på sajten) på din hemskärm. Voilà!


Tipi-inlägget är för övrigt det i särklass mest lästa här på bloggen någonsin. Många verkar vilja bygga egna tipis. Vore kul att se fler exempel på hemmabyggda tipis där ute!

Den andra nyheten är att jag börjat använda Bloglovin' (minst fem år efter alla andra) och bara älskar det! De har en app ute i Appstore nu också vilket gör att man kan läsa alla sina favoritbloggar superenkelt i mobilen. Jag har noggrant tragglat mig igenom alla bokmärken jag har sparat till mina favoritbloggar varje gång jag haft tillfälle att bloggläsa lite, men med Bloglovin' går det sjukt mycket snabbare och enklare. Alla inlägg i en enda feed liksom!

Det finns numera en länk ute i spalten till vänster här på bloggen där man kan klicka om man vill följa min blogg på Bloglovin' (gör gärna det, jag blir så glad!), och man kan också klicka här för att börja följa min blogg där.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar