fredag 11 juli 2014

Lite återupptäckt Pinterestkärlek


Haha, jag höll precis på att skriva "pinstagram" i rubriken! Jag har blivit en mamma från en Douglas Coupland-bok! "Håller ni ungdomar på med det här PINSTAGRAM nu igen?"

Hur som helst så åt jag lunch med en kompis häromdagen och vi snackade sociala medier (Ruben tycker att jag är Ryan från The Office och tyvärr så är det nog sant, i alla fall när jag jobbar. Privat är jag som bekant en hippie), vilka vi fortfarande använder och så. Vi var helt överens om att Google Plus är stendött, att jag är så gammal att jag GILLAR att mina fastrar och mamma och pappa och så hänger på Facebook, och att ingen av oss är trendiga nog för att hålla på med Snapchat.

Men jag har aldrig riktigt fastnat för Pinterest (trots att jag haft ett konto länge och går in ibland och pinnar lite grejer), och min kompis var däremot helt inne på det. Hon förklarade hur hon använder tjänsten och jag blev så pepp på det, igen, att jag nu gått in och pinnat en massa ny inspiration OCH gett mig själv inspiration av mina egna gamla pins.

Så jag har lagt till en länk till min Pinterest i menyn där uppe, och om man för muspekaren över någon av mina bilder i inläggen så dyker det upp ett "P". Klickar man där så kan man direkt pinna bilden till någon av sina boards. Hurra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar