tisdag 26 augusti 2014

Bilder från den senaste tiden

Knappt hade jag hunnit skämta om dagisvirus innan BAM: Aron blev förkyld. Och sen blev jag förkyld. Fast mycket, mycket förkyldare än lilla yrvädret som TROTS dagisvirus orkar precis hur mycket som helst.

Så jag gick till jobbet i dag med tanken att det skulle vara lugnare på något sätt medan lillsnoris stannade hemma med Ruben. BIG mistake.

Hur som helst!

Jag städade runt lite i partyskåpet och flyttade allt ömtåligt längst in eftersom Aron alltid försöker ta sig in där och rota runt. Knäck- och muffinsformar, tårtljus, och tårtljushållare i form av guldsprayade plastdinosaurier.

Hello! Den här grejen igen. Ville bli bättre på att fota roliga stilleben och det här är ju en början. MEN det som är kul egentligen här är stenen, nämnde förut att det fanns en lång historia bakom bilden/stenen. Den kanske inte är så lång. Och inte så intressant. Som de flesta av mina anekdoter då.

Hur som helst. När jag åker utomlands till något ställe med strand så är instinkten ALLTID att plocka med sig en massa snäckor och stenar som man gjorde när man var liten och sedan släpade hem. Så jag får hålla i mig själv så att resväskan inte är full med illaluktande snäckor på väg tillbaka. För man slänger dem ju bara sen? När man inser att man inte är någon hippie som vill göra långa halsband av snäckor som man plockat själv, typ.

Den här stenen däremot, den fick följa med. Den ser ut som ett avhugget/avbitet hajhuvud! What?! Så den fick följa med till hotellrummet där den försvann, och var borta i flera dagar. Och jag gick runt och tjatade om den jäkla stenen (konstig hang-up) och sista dagen så hittade jag den i diskhon. Yay!

Ja. Konstigt historia.

Men vänta bara tills jag visar upp träpinnen med leopardfläckar jag hittade!

Har jag sagt att jag tror att jag har feber?

Kanin hänger i soffan i Arons rum. Älskar att jag hittade en soffa med prickar.

Ruben fick presentkort på Hötorgshallen av några finiskompisar i födelsedagspresent. Herreguuuuuud.

Och sake!


Det här alltså. Också från Shutterbean: kryddiga sötpotatisklyftor med avokadodipp. Gahd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar