fredag 29 augusti 2014

Första Aron-och-mammadagen


Jag jobbar numera måndag till torsdag på mitt vanliga jobb (när jag inte vabbar eller är sjuk själv eller skolar in eller... Jag tänker att det blir bättre.) men är ledig fredagar. Det är nämligen Aron-och-mammadagen! Då ska jag och lillplutten hitta på roliga saker på tumanhand, och i dag var alltså första dagen.

Vi började här hemma med frukost och bad och sånt, innan vi drog iväg med tåg ("tååååååååå!" = det bästa som finns, typ) till Aspudden och parkleken där. Vi kollade på grisar, kaniner, höns, katter, får och getter plus gungade och lekte lite inomhus också. Sedan swoooosch i väg till Söder och lunch på Matapoteket. Och så hem för sovstund innan Ruben kom hem och vi gick ut och spelade fotboll allihop.

Det är sån otrolig lyx att ha en egen dag med Aron! Lilla charmtrollet. Jag ser fram emot allt roligt vi har planerat i höst, jag har en lång lista över en massa roliga utflykter som vi kan välja bland.

<3

Ps. Arons förskola kör med jag-dockor, som föräldrarna syr. Arondockan på bilden har inte fått något hår eller ansikte än, men den har helt klart Arons bulliga gulliga ansikte! Man borde göra fler sådana här, de är sjukt enkla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar