måndag 4 augusti 2014

Gör eget iste utan socker

Ruben har gått och blivit någon slags specialist på att fixa supergoda alkoholfria drinkar. Utan att ens ha gjort det förut? Han är bara bra på det liksom. En naturbegåvning.

Så våra kvällar är fyllda av en massa gott att dricka och det är ljuvligt! I går kom han på att han skulle testa att göra iste utan socker. Grunden är Johan & Nyströms persiko- och citrongräste som får svalna, och så i med färsk mynta, citron och is. Och tydligen heter det inte iste utan Fizzy McLemonsqueeze för ja, jag lovade att Ruben skulle få döpa drickat och att jag skulle skriva om det i bloggen. Och eftersom det blev så gott så måste jag ju berätta om det.


Jag slog dessutom till och gjorde snickersapor igen (från den här boken) men den här gången rullade jag dem i kokos också. OMG. Så gott. Anledningen till unnet var att Aron sov så otroligt dåligt natten innan att jag på sin höjd fick några få timmars uppstyckad sömn på hela natten. Så jag måste belöna mig själv, så klart. Ruben och jag åt upp allihop på en gång.
Och just ja, sist jag skrev om boken så nämnde jag att jag skulle testa morotskakan utan socker. Den var HEMSK. Så nu lutar jag mig mot snickersaporna, men ska våga mig på något nytt snart igen. Tillbaka upp på sockerfria hästen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar