fredag 5 september 2014

Andra Aron-och-mammadagen: Uppsala

Gud. Vilken. Fantastisk. Dag.

Som jag nämnt tidigare så är jag ledig på fredagar, och den dagen är vigd helt till att Aron och jag ska hitta på roliga grejer tillsammans. Och i dag var vår andra Aron-och-mammadag.

Vi vaknade sent i morse, så vi gjorde oss genast klara och tog tunnelbanan ("tåååååå!") till stan och Clarion Sign för att käka hotellfrukost tillsammans med Ruben som kom direkt från en fotbollsmatch.  På vägen dit såg jag en fotoautomat och ba: "vi borde ta bilder i den tillsammans, Aron och jag!".
Tänkt och gjort och det var typ hur kul som helst. Aron fattade nog ingenting men tyckte att det var roligt ändå. Den här bilden till exempel, kanske den bästa ändå - det ser ut som att vi gosar men i själva verket torkar Aron snor på handen/mig:


Vi åt bisarra mängder frukost innan vi sa hej då till Ruben och hoppade på tåget ("tåååå! tååååå! tåååå!") till Uppsala vilket var ett äventyr i sig. När vi kom fram så mötte vi upp min bror som bor där för att käka en tidig lunch (direkt efter episk hotellfrukost alltså) i form av galetter på Crêperie Lemoni. Bra grej: galetterna är gjorda av bovete vilket ju är glutenfritt. Booya!

Sedan somnade Aron i selen medan jag och brorsan strosade lite på stan innan vi skiljdes åt. Aron (som sov) och jag gick vidare mot Pelle Svanslösparken.


Vilken park! Den absolut finaste lekparken jag sett, och efter initiala vakningsförvirringen så tyckte Aron att den var the shit också.

Det fanns en buss!

 Som gick på fiskbullar!

Bananmellispaus.


Efter ett par timmar i parken så började vi röra oss mot tåget igen, med en återupptäckt crush på Uppsala. Så FIN stad.


Bara i Uppsala.Är inte ett stort fan av t-shirts med tryck, men den här måste jag ändå gilla.


Ett tag trodde jag att han skulle stå i sätet hela vägen tillbaka till Stockholm, men halvvägs satt han i mitt knä och tjoade i stället. Plus gosade och pussades. YES. Arongos är DET BÄSTA!


Underbara, underbara dag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar