torsdag 4 september 2014

Mellisbento

Mellisbenton är här för att stanna! I morse, i elfte timmen innan jag åkte till jobbet, slängde jag ihop den här benton i den större varianten av Lunchbots matlådor med tre fack.

Den var lite VÄL stor, visade det sig, hela förmiddagen blev ett enda stort mellisätande och ändå hade jag en hel del frukt kvar när det var dags för att hämta på föris.

Och nej, matlådorna håller inte riktigt tätt när det gäller vätska. Ananasjuicen dränkte jordnötterna lite grann, så nästa gång så får nötterna och russinen och sånt ligga i en muffinsform.

Men det är ett briljant matpyssel, mellisbento. Så kul att planera och utföra, och man kan gå hur långt som helst. Jag följer (efter tips här i bloggen!) en tjej på Instagram som precis gjorde Beatles av ris och sjögräs och en dag så kanske det är det man ser när jag öppnar locket till min bento. Hahaha! Nej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar