onsdag 3 september 2014

Enkel post-it-kalender för, eh, livspusslet


Här har jag lyssnat i åratal på folk som tjatat och tjatat om det jäkla livspusslet. Nu när Aron börjat föris och jag jobbar fyra dagar i veckan och Ruben pluggar OCH jobbar så inser jag: Det FINNS alltså, på riktigt! Och särskilt när man försöker jobba ganska mycket och ändå låta sitt barn gå på förskolan ganska lite, ja, då blir det ju ett konstant synkande av kalendrar.

Så jag tog fem minuter efter att Aron somnat i kväll och satte upp den här enkla kalendern på kylskåpet. 30 små post-its bara där man kan skriva upp vem som hämtar och lämnar och ska åka var när och som måste gå till tandläkaren. Lätt att byta ut lappar om en dag ändras så blir det inte en massa kladd.

Kanske skulle jag ha gjort dem i form av faktiska pusselbitar, men det vore overkill.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar