onsdag 10 september 2014

Ponyo-inspirerad affisch till barnrummet


Alla barn har väl sina grejer som de kan se/läsa/lyssna på hur många gånger som helst, och Aron är inget undantag. Han älskar Afterlife med Arcade Fire ("Uh-uuuuuh" heter den, eftersom de sjunger det), massor av olika böcker när han är i sina bokläsarperioder, och när det gäller film är det bara Babblarna, Babar och Studio Ghibli-filmer som gäller.

Av de sistnämnda är det Totoro (som han tyckt mycket om sedan han var pytteliten), Kiki's Delivery Service, och nu på senare tid Ponyo som han tittar på.

Så jag kom på att jag skulle göra en affisch till Arons rum med inspiration från Ponyo-introt som han tycker så mycket om, och så här blev den. Måste fixa några små detaljer bara, sedan tänkte jag printa ut den i A3-format och sätta upp. Överhuvudtaget att sätta upp en massa saker jag samlat på mig till Arons väggar, det står högt på att göra-listan.

Uppdatering: Nu kan du köpa postern i min Etsyshop, här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar