fredag 17 oktober 2014

Anders Franzéns fantastiska park med barnens båtvarv
Jag minns en tid när mina idoler var rockstjärnor och skådisar. Nu är mina idoler riktigt bra lekplatsmakare. Jag säger bara ”Tor Svae”. Who, säger du? Tor Svae är mannen bakom flera utställningar på Junibacken, lekparken Bryggartäppan på Södermalm, Mulle Meck-parken i Solna (där vi inte har varit än, but we’ll get there), och så den här lilla pärlan då. Anders Franzéns park med ett båtvarv i miniatyr (miniatyr? Det ÄR stort, men mer barnstorlek än vuxenstorlek kanske) som invigdes i september i år.

Aron och jag åkte dit med tåget, trots att jag inte riktigt hade koll på var det låg eftersom parken är så nybyggd att den inte finns på Google Maps. Men vi hittade till slut! Och för att fler ska slippa gå vilse i Sjöstan så har jag lagt en karta längst ner i inlägget där parken är markerad.

Den här lekplatsen/båtvarvet/fantastiska skapelsen är helt outstanding. Perfekt för 1,5-åringar och uppåt skulle jag säga. Aron gick bananas och ville kolla på ALLT, och då hann vi ändå med att utforska typ hälften (om ens det) under vår utflykt. Bilden längst ner? Vi är på väg från parken och Aron är fortfarande så pepp att han sitter och viftar med armarna och sjunger för sig själv. Och på bilden innan lägger han av ett peppskrik. SÅ kul och spännande var det!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar