måndag 27 oktober 2014

Gör din egen adventskalender - steg för steg

Förra året gjorde jag den här adventskalendern som, om jag får säga det själv (och det får jag ju), blev väldigt bra. Utan att ens fylla den med något hängde den på väggen och spred julstämning.

Men. Jag började ju lite för sent och blev klar mycket för sent. Om du ska göra en julkalender i år så börjar det bli dags att sätta igång!

Vad ska man fylla den med då?

Mitt förslag är lappar med olika aktiviteter. Det kan vara små utflykter, saker att göra tillsammans hemma, eller varför inte olika pyssel att pyssla? Eller en grej per dag som bygger upp julen hemma: att köpa julgran, köpa glögg, baka pepparkakor. Man kan lägga i ätbara grejer som inte är superonyttiga: minirussinpaket, pepparkakor bakade utan socker, rawbollar i papper. Eller, som jag funderar på att göra (OM jag hinner): hemgjorda julgransdekorationer som Aron får hänga i granen, en per dag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar